Ауторски тим

Дејвид Елиот

Уметнички директор

Џонатан Барнбрук

Аутор визуелног идентитета

Дејвид Елиот је кустос, писац и професор модерне и савремене уметности, који је руководио музејима у Оксфорду, Штокхолму, Токију и Истанбулу. Током 2014. био је уметнички директор ИВ Интернационалног московског биенала младих, под називом “A Time for Dreams“, ко-кустос изложбе “Pandamonium: New Media Art from Shanghai“ и “Fragments of Empire”, у берлинском Моментуму, помоћни кустос на “Hors piste film festival“, у Токију и кустос путујуће изложбе Хејвард галерије (Hayward Gallery) “Art from Elsewhere. Art from British Regional Galleries“, која тренутно гостује у Бирмингему.

Тренутно је председник одбора „Triangle Art Network/Gasworks“, из Лондона, председник саветодавног одбора „Моментума“, из Берлина и гостујући професор на Кинеском универзитету у Хонг Конгу.

Елиот је специјалиста на пољу совјетске и руске авангарде, те модерне и савремене азијске уметности, о чему је написао и неколико књига. Издавачким радовима обухватио је и друге аспекте савремене уметности. У периоду 2008 – 2010, био је уметнички директор 17. бијенала у Сиднеју, а наредне две године руководио Бијеналом савремене уметности у Кијеву. Његова следећа књига „Уметност и панталоне: традиционално и модерно у савременој азијској уметности“ биће објављена до краја ове године. Његове изложбе “Fragments of Empire” и “Art from Elsewhere. Art from British Regional Galleries“ путоваће у Сједињене Државе, Кину и Уједињено Краљевство у периоду од 2015 – 2017. Његова нова изложба “BALAGAN!!! Contemporary Art from the Former Soviet Union and Other Mythical Places“ отворена је у Берлину крајем године, упоредо са изложбама радова кинеских уметника Зоу Ксијаохуа (Zhou Xiaohu) и Шена Шаомина (Shen Shaomin), у Берлину, односно Гуанзхоу.

Џонатан Барнбрук је један од најпознатијих графичких дизајнера у Британији. Од 1990. године одабрао је сарадњу са више институција културе, активистичких група и филантропских организација али је и избацио серије персонализованих постера. Такође је познат по сарадњи са групом Адбустерс,Демијеном Хирстом. Његова сарадња са Дејвидом Боувијем и препознатљива типографија су дистрибуирани кроз платформу Emigre и његову компанију Вирусфонтс. Његов допринос графичком дизајну је награђен и великом изложбом у Музеју дизајна у Лондону 2007. године.